Stvari koje bi vas mogle zanimati:

Kako se dolazi do Kolibe?

Planinska koliba se nalazi na Zelengori, cca jedan sat vremena vožnje od Tjentišta (središte NP Sutjeska), ili glavnog magistralnog puta Foča – Trebinje. Od Tjentišta do kolibe vodi makadamski planinski put koji nije pogodan za obična mala putnička vozila već za terence. Po dogovoru, obezbjeđujemo prevoz do kolibe našim terenskim vozilima.

Kakva oprema mi treba?

Obzirom da se nalazimo na planini, na 1400m nadmorske visine, potrebna je garderoba prilagođena tim uslovima. To znači da treba da se obezbjedite sa toplijm garderobom za večernje sate. Ukoliko želite da vaš odmor provedete aktivno i da svaki dan iskoristite šetajući kroz prirodu, predlažemo da ponesete i udobnu obuću za planinarenje.

Gdje ću da pijem vodu?

Ne brinite, do kolibe je dovedena voda sa čistog i hladnog planinskog izvora za koju garantujemo da će biti jedna od najukusnijih koje ćete probati!

Da li u blizini imam prodavnicu?

Najbliže prodavnice se nalaze u Foči i na Tjentištu tako da višednevni boravak treba pažljivo isplanirati.

Kako da rezevišem i koja je cijena?

Rezervaciju možete izvršiti KONTAKTIRAJUĆI NAS  bilo kada želite!

Iznajmljivanje cijele kolibe po jednom danu košta 150€. U sklopu te cijene imate obezbjeđenog i planinskog vodiča koji će vam stajati na usluzi.
U ovom aranžmanu hranu obezbjeđujete sami.

Ukoliko želite da se mi pobrinemo o svemu, o cijeloj logistici, prevozu, klopi, kao i hikking turama, samo nam javite koliko dana imate na raspolaganju i sastavićemo najbolji i najpovoljniji program za vas.

Mogu li da skijam gore?

Zelengora je planina bogata prirodnim stazama idealnim za turno skijanje! Ukoliko ste aktivan zagriženi turni skijaš ovo je idealno mjesto za vas!