PLANINSKA KOLIBA

Može biti i tvoja oaza mira.

Planinska koliba je savršena oaza mira i tišine, sakrivena duboko u šumama ove prelijepe planine. Koliba se nalazi na Pašnoj poljani, prostranoj zelengorskoj visoravni na 1400mnv. Izgradnja je završena 2009god i od tada nam je baza za sve planinske ekspedicije, izlete i safari ture koje organizujemo na Zelengori.

Kapacitet kolibe je osamnaest ležajeva raspoređenih u dvije sobe sa po četiri kreveta koje dijele jedno kupatilo, i dvije sobe sa privatnim kupatilima sa po četiri i šest kreveta. U prizemlju kolibe se nalazi centralni dnevni boravak sa ogromnim otvorenim ognjištem u sredini prostorije. Tu su takođe i kopletno opremljena kuhinja i terasa sa barom. Cijeli objekat je izgrađen u planinsko-seoskom stilu sa par adaptacija, poput protočne tople vode, koje će boravak učiniti prijatnijim i ljepšim.

Autentičnost ovog objekta, kao i samog mjesta na kom se koliba nalazi, cjelokupnom boravku daju jednu specifičnu energiju koju svaki posjetilac odmah osjeti i za nju postaje intimno vezan. Kada spojimo to, nestvarne pejzaže Zelengore, kao i tradicionalno gostoprimstvo i neposredan domaćinski odnos koji gajimo sa našim posjetiocima dobijete savršene preduslove za idealan odmor u prirodi.

p

DNEVNI BORAVAK

Centralna prostorije kolibe je svakako veliki dnevni boravak, sa velikim otvorenim ognjištem u sredini prostorije

p

TERASA

Ustakljena terasa sa šankom je jedan od najzanimljivijih dijelova kolibe. Sa terase se pruža umirujući pogled na obližnji potok i okolinu.

p

KUHINJA

U kolibi se takođe nalazi i opremljena kuhinja za spravljanje najukusnijih tradicionalnih jela

p

SOBE

Na spratu kolibe se nalaze dvije sobe sa po četiri kreveta.  Sobe dijele jedno kupatilo sa stalnom toplom protočnom vodom. U prizemlju se nalaze dvije sobe sa privatnim kupatilima sa po četiri i šest kreveta.

CJENOVNIK

 

Četverokrevetna soba sa privatnim kupatilom 60 €
Šestokrevetna soba sa privatnim kupatilom 90 €
Dvije četverokrevetne sobe, privatno kupatilo 110 €
KOMPLETNA KOLIBA 200 €

 

h

INFO

 

Cijene izražene u tabeli date su po noći boravka u sobi, tj kolibi.

Minimalni ostanak su dvije noći, dok je svako peto noćenje gratis.

U kolibi se nalazi i kompletna oprema za pripremu i posluživanje hrane.

DNEVNI BORAVAK SA TERASOM

ČETVEROKREVETNE SOBE NA SPRATU

ŠESTOKREVETNA SOBA SA PRIVATNIM KUPATILOM

ČETEROKREVETNA SOBA SA PRIVATNIM KUPATILOM